Home » Contact » Retourneren

Retourneren

Indien je niet tevreden bent over je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening van de consument. Hierbij geldt wel dat de artikelen ongedragen, onbeschadigd en ongewassen moeten zijn. Daarnaast mag er geen make-up aan de artikelen zitten en moeten de labels nog bevestigd zijn. Mochten wij een item retour krijgen die niet aan deze voorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard krijg je het item dan gewoon terug maar zullen wij wel verzendkosten in rekening moeten brengen.

 

Vergeet bij het retourneren niet de pakbon bij te voegen en te vermelden welk item je wilt retourneren en waarom. Wanneer wij je retour hebben ontvangen en goedgekeurd zal het bedrag binnen 7 dagen op je rekening worden terug gestort. Wij proberen dit uiteraard zo snel mogelijk te doen. Bewaar bij het opsturen van je pakketje altijd goed de Track&Trace code totdat je retour is verwerkt.

 

Voorwaarden

- De kosten van retourzending zijn voor de klant.

- Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.

- Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt niet retour genomen.

- Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen, worden niet teruggenomen.

 

  Ruilen

  Heb je toch liever een andere maat? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen naar onderstaand adres. Vergeet niet de pakbon bij te voegen en te vermelden welk artikel je wilt omruilen. Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben wordt het artikel (wanneer voorradig) zo snel mogelijk omgeruild. Mocht het artikel niet meer op voorraad komen dan zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.

   

  Retouradres:

  Selected Fashion

  Broekzijdselaan 45

  1391 ZA Abcoude

  Nederland

   

  Meer info?

  Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@selectedfashion.nl en dan helpen we je graag verder!